100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

ББФФМ Атлета на Македонија 2008

Од дата: 30-09-09 г.

Ексклузивни фотографии од победниците на ББФФМ Атлета на Македонија 2008

Јуниори - Бобан Наумовски

Ветерани - Пеце Котевски

Лесна - Сергеј Цветковски

Средна - Гоце Мојсоски

Полутешка - Зоран Колевски

Тешка - Дејан Маслов

Апсолутен победник - Зоран Колевски

Tyxo.bg counter