Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Вежба за убави рамења

Од дата: 22-10-12 г.

Еве една вежба за рамењата. Овој дел од телото е многу важен, а убавите рамена многу влијаат на држењето на жената.

Вежба: застанете исправено и колку што можете повеќе, напнете ги стомачните мускули, задржувајќи го грбот исправено. Земете два тега во рацете и подигнете ги до висина на рамењата, а потоа подигнете ги над главата. Вратете ги рацете во почетна положба. Вежбата треба да ја изведувате во умерен ритам, без паузи. Повторете ја 50 пати.

Tyxo.bg counter