Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

ДОМАШЕН ЛЕК ОД БЕЛА ВРБА ПРОТИВ РЕУМА

Од дата: 02-04-13 г.

Сите оние кои имаат мака со болка во коските, ни малку не им годи зимата. Ниските температури влијаат на рецепторите за болка, па состојбата се влошува. Освен лекарската терапија, не е на одмет да го пробате и ова:

Направете чај од кора од бела врба. Ова е најдобриот старински рецепт. Потребно ви е 40 гр кора од бела врба, 15 гр коњска опашка, 15 гр кора од костен и 15 гр лушпа од орев. Со четири децилитри прелијте две лажици од билната смеса и варете 15 минути на тивок оган. Пијте од овој чај половина доза наутро и половина навечер. Болките значително ќе се намалат.

Tyxo.bg counter