Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

МАКЕДОНИЈА СО ЕДЕН ПРЕТСТАВНИК

Од дата: 20-12-11 г.

Боите на Македонија, годинава, ги брани само еден клуб, и тоа ШК "Гамбит Асеко Сее" од Скопје. Помалку зачудува фактот што најдобрата екипа во домашното првнство ШК "Алкалоид" од Скопје се откажа од ова натпреварување иако до пред две години имаше големи амбиции токму во ЕКК, за чие остварување ангажираше и звучни имиња од светскиот шах. Но, амбициите некогаш се менуваат, па "фармацевтите" одлучија годинава да не настапуваат туку средствата да ги наменат за младите категории, за нивниот подмладок, кој треба да учествува на Светските младински шаховски игри во Порто Карас во Грција.

Tyxo.bg counter