Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Вести Спорт : Натпревари Македонија Бодибилдинг

Фирмата Гладијатори на “ АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА 2010“

Од дата: 13-11-10 г.

Овај месец се одржа државното првенство во бодибилдинг “АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА 2010“ во Битола. Фирмата Гладијатори учествуваше на натпреварот како спонзор, а исто така имаше штанд каде беа ...

Прочитајте повеќе

Атлета на Македонија 2010

Од дата: 12-11-10 г.

Оваа година како и предходните години се одржа државното првенство во бодибилдинг „ АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА 2010 “ во Домот на културата во Битола. Оваа година за прв пат имаше натпреварување...

Прочитајте повеќе

Гоце Мојсоски по третпат стана шампион во бодибилдинг

Од дата: 10-11-10 г.

Во саботата на 6-11-2010 во Битола се одржа Државен натпревар во фитнес и бодибилдинг каде познатиот боди билдер од Охрид Гоце Мојсоски ја освои државната титула во бодибилдинг во полутешка категорија...

Прочитајте повеќе

Gladijatori Grand Prix Natural 2009

Од дата: 30-09-09 г.

Gladijatori Grand Prix Natural 2009 трета година по ред ќе се одржи во Битола,оваа година ќе се одржи на 14-11-2009 во Центарот за култура Битола од 19.00 часот. Пријавување и информација на телефон:...

Прочитајте повеќе

ББФФМ Атлета на Македонија 2008

Од дата: 30-09-09 г.

Ексклузивни фотографии од победниците на ББФФМ Атлета на Македонија 2008 Јуниори - Бобан Наумовски Ветерани - Пеце Котевски Лесна - Сергеј Цветковски Средна - Гоце Мојсоски Полутешка - Зоран Коле...

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter