100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Вести Спорт : Натпревари IFBB

OLYMPIA WEEKEND 2012

Од дата: 23-12-11 г.

Од 27-30 Септември 2012 во Лас Вегас, ќе се одржи 2012 OLYMPIA WEEKEND. Една од најголемите светски фитнес изложби, ќе се одржи во Конгресниот центар во Лас Вегас, заедно со голем број на настани как...

Прочитајте повеќе

IFBB Европско првенство 2011, мажи бодибилдинг, класичен бодибилдинг и мешани двојки за аматери

Од дата: 23-05-11 г.

На 23.05.2011 год. во Софија соседна Бугарија, се одржа Европско првенство во боди билдинг. На овој натпревар македонскиот натпреварувачЗоран Колевскиво категоријата до85 кг. се закити со титулата евр...

Прочитајте повеќе

IFBB AMATEUR MEN CLASSIC BODYBUILDING WORLD CHAMPIONSSHIPS & WORLD AMATEUR BODYBUILDING, FITNESS & BODYFITNESS CUP

Од дата: 16-11-10 г.

Од 19 - 22 Ноември оваа година, во Будимпешта, Унгарија ќе се одржи натпреварот во бодибилдинг World men`s bodybuilding championships....

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter