100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

НОВИ НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ВО ФИТНЕС ЦЕНТАР – GLADIJATORI 3

Од дата: 16-08-11 г.

НОВИ НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ВО ФИТНЕС ЦЕНТАР – GLADIJATORI 3


САМО ВО ФИТНЕС ЦЕНТАР – GLADIJATORI 3 – ул. П.П. Његош бб

(во улицата на Ѕвончарите) Битола

тел: 047 242 499  и  моб: 071 309 652


http://www.gladijatori.com/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-3-%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%2C-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B0_gll112.html

 

skype: gladijatorim
Facebook: Gladijatori Bitola, Gladijatori Fitnes Centar

www.gladijatori.com
www.bodybuilding.com.mk
shop@gladijatori.com

Tyxo.bg counter