Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

ПРОМОВИРАН НАВИВАЧКИОТ ДРЕС

Од дата: 20-12-11 г.

"Средба на генерациите" беше наречена овој настан, на кој нота на официјалност му даде потпишувањето на договорот за продолжување на соработката меѓу РФМ и Скопско. Со тој договор се обезбедуваат средства за потребите на репрезентацијата во пресрет на европскиот шампионат. 
Навивачкиот "скопско" дрес беше промовиран пред јавноста, а во наредниот период ќе биде достапен за сите љубители на ракометот преку продажните акции на пиварницата.

Tyxo.bg counter