Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Селенот ја продолжува младоста

Од дата: 23-11-12 г.

Познато е дека недостигот или недоволното количество на селен во исхраната негативно се одразува врз имунитетот.

Покрај тоа, дефицитот на овој минерал го забрзува стареењето и создава услови за настанок на некои видови тумор. Природни извори на селен се пченичните 'ркулци, кромидот, доматите, туната и брокулите.

Tyxo.bg counter