Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Вести Спорт : Суплементи

L КАРНИТИН – ЕФИКАСНО СРЕДСТВО ЗА СЛАБЕЕЊЕ

Од дата: 14-05-13 г.

L – карнитинот е аминокиселина која се среќава во црвеното месо и која телото ја произведува сосема природно. Обично луѓето без метаболни проблеми не страдаат од дефицит на L – карнитин, б...

Прочитајте повеќе

Сакате да ослабете? Пијте Л - карнитин

Од дата: 09-07-12 г.

Сакате што побрзо да ослабете за летото и на што побезболен начин? Tоа не оди баш така лесно. Но затоа, Л-карнитин може да ви помогне во вашиот процес на слабеење. Она што е најважно кај самото отстр...

Прочитајте повеќе

НЕШТО ЗА ПРОТЕИНИТЕ !

Од дата: 27-02-12 г.

Протеините се буквално блокови на животот. Сите ткива и сите органски состави во нашето тело содржат протеини. Како што знаеме, протеините се полимери кои се составени од низа аминокиселини. Во состав...

Прочитајте повеќе

ВИТАМИН D !

Од дата: 02-02-12 г.

Од сите апчиња и сирупи кои ветуваат зајакнување на имунолошкиот систем, само еден витамин ја завршува целата работа. Тоа е витаминот Д. Луѓето кои имаат доволно количина на витамин Д во организмот, и...

Прочитајте повеќе

Магнезиумот го намалува ризикот од мозочен удар!

Од дата: 02-02-12 г.

Луѓето кои јадат храна богата со магнезиум, како што е зелнчукот, јаткастотоовошје и гравот поретко се жртви на мозочен удар, покажале меѓународнитестудии кои вклучуваат 250 000 луѓе. Истражувањето на...

Прочитајте повеќе

ШТО СЕ ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА И КАКО ДА СЕ ИЗБЕРАТ ПРАВИЛНИ ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНА?

Од дата: 05-12-11 г.

За да избереш правилен додаток во исхраната, како прво мораш да го познаваш својот организам, каква исхрана конзумираш, што е она што му е потребно на твојот организам и што сакаш да го купиш и за што...

Прочитајте повеќе

79 грама ПРОТЕИНСКА ЧОКОЛАДА – Optimum Nutrition

Од дата: 07-09-11 г.

Optimum Nutritionви нуди,новапротеинска чокола,којасе состои одсложени јаглехидратиисо висок квалитетна протеини. Нејзините280калории,23грама протеини и35грамајагленихидрати јаправимногувкусно, нутрит...

Прочитајте повеќе

WHOLLY OATS BARS – СИЛНА ЧОКОЛАДА

Од дата: 20-06-11 г.

WHOLLY OATS BARS – ВИСОКО ПРОТЕИНСКА, ЕНЕРГЕТСКА ЧОКОЛАДА ЗА ВИСТИНСКА СИЛА ВО ТЕРЕТАНА … http://www.gladijatori.com/optimum-nutrition-wholly-oats-bar_p1282.html МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ...

Прочитајте повеќе

Muscle Juice - Избор на Гладијатори

Од дата: 17-06-11 г.

Muscle Juice - Избор на Гладијатори за оваа недела. http://www.gladijatori.com/ultimate-nutrition/ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НАГЛАДИЈАТОРИВО БИТОЛА И СКОПЈЕ: Продавница Гладијатори 1&...

Прочитајте повеќе

UNIVERSAL NUTRITION – Good Nutrition

Од дата: 01-06-11 г.

Every Body is Different. Good Nutrition is Universal. МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НАГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ: Продавница Гладијатори 1– ул. Далматинска бр.8 (Стара Чарш...

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter