Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Вести Спорт : Фитнес и бодибилдинг

Што бараш во теретана?

Од дата: 15-09-12 г.

Одговорот на ова прашање може да се покаже како едно од најважните за вашиот успех во промената на физичкиот изглед. Тренингот во теретаната е доста едноставен: одиш во теретана, подигнуваш тегови, ја...

Прочитајте повеќе

Како растат мускулите во текот на ноќта

Од дата: 07-09-12 г.

Науката:Вашето тело ослободува најголем бран на хормони за растење во текот на REM фазата од спиењето. Ако имате доволна количина на протеини во вашиот систем, тој ќе ги искористи и ќе создаде поголем...

Прочитајте повеќе

Како да се мотивирате за вежбање?

Од дата: 04-09-12 г.

Ако сакате да сте во форма а притоа не сте мотивирани, бидете сигурни дека не сте осамени во проблемот. Ако го одложувате вежбањето затоа што мислите дека немате доволно време или сметате дека вашето ...

Прочитајте повеќе

Како до 100 склекови во серија?

Од дата: 16-08-12 г.

Дури и да немате никакви аспирации да се придружите на војската или полицијата, мора да признаете дека е навистина моќно да направите 100 склекови во една серија - да не споменуваме дека со тоа ќе има...

Прочитајте повеќе

Вежби за топење на мастите

Од дата: 11-08-12 г.

Науката којашто стои позади фитнесот е малку недефинирана и е во постојано менување. Една минута едно истражување поддржува одредени тврдења, за веднаш потоа да ти кажат дека тоа е најлошата работа ко...

Прочитајте повеќе

15 минути вежбање дневно го продолжува животот за 3 години

Од дата: 10-07-12 г.

Вежбањето го продолжува животот. Ново тајванско истражување покажало дека се доволни само 15 минути вежбање дневно за да си го продолжите животот со 3 години. За да стигнат до овој заклучок, истражув...

Прочитајте повеќе

Најдобар лек за дебелината е физичката активност

Од дата: 30-06-12 г.

Дебелината на децата е сложен проблем кој настанува поради општествени, економски и еколошки фактори, а еден од најуспешните начини за нејзино спречување е физичката активност, се согласија учесниците...

Прочитајте повеќе

Што да јадете после тренинг?

Од дата: 28-06-12 г.

После било каков физички тренинг, вашето тело е изложено на трошење на одредени залихи на енергија. Затоа непосредно после тренингот потребно е да се обнови енергијата со одредена исхрана. Во спротив...

Прочитајте повеќе

Дали премногу тренирање е штетно за мускулите?

Од дата: 26-06-12 г.

Науката која стои позади фитнесот и здравјето е луда и менлива. Една минута истражувањето поддржува одредени тврдења, а друга минута тоа тврдење е најлошто нешто коешто би си го направиле себеси. Чест...

Прочитајте повеќе

Има 75 години и изгледа вака!

Од дата: 18-06-12 г.

Ернестин Шепард има 75 години и е повитална и поспособна од речиси сите млади. Таа го има постигнато Гинисовиот рекорд како најстара жена бодибилдер. Еве како изгледа нејзиното секојдневие: Ернестин...

Прочитајте повеќе

Прва   1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter