Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Џулиета Бергман, IFBB извршен член и Мис Олимпија , секогаш во Супер форма.

Од дата: 26-12-11 г.

Џулиета Бергман, легендарната Мис Олимпија, има страст за спорт и е активен спортис и секогаш се држи во супер форма.

Можеме да видиме дека е во одлични форма од сликите од последното позирање на 10 декември во Мајами :

Галерија: http://www.gladijatori.com/juliette-bergmann_gll183.html

Tyxo.bg counter