100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

2010 Natural Olympia

Од дата: 29-10-10 г.

Multi Sports Weekend Pro/Am 
Bodybuilding~Mixed Martial Arts~Fitness~Arm Wrestling~Physique~Figure
Bikini Divas~Sports Model~Strong Man/Woman~Seminars~Powerlifting~Kids Fitness

Номври 12th,13th & 14th
RENO, NV USA
The Natural Olympia Multi-Sport Expo Weekend ке биде домакин на најдобритрите 1,000 natural атлети во светот во Bodybuilding, Mixed Martial Arts, Figure, Strong Man/Woman, Семинари, Powerlifting, Ms. Fitness, Fitness за деца, Ms Physique, Arm Wrestling, Бикини Divas, & Model Search, вклучувајки ги и гледачите на натпреварот: Push ups, Pull ups, Keg lifting, ке биде доста забавно!! Ке има претставници од магазините и телевизиски пренос, вклучуваќи провесионални фото станици со најдобрите INBA Athletes.  Ке има големи забави, семинари, exhibits и неверојатна Renoакција. Ке има специјален попуст во Grand Sierra Resort and Casino кои се потрудија викендот да биде пристапен за секого. 

Четврток 11 Ноември 
12ч.- Exhibits Set Up 
Регистрација на атлетите во конгресниот центар : 
12-16ч. Amateurs Register
16-18ч. Professionals Register 
Тестирање: Сите Атлети 12-18ч. 
18ч - Exhibits – затворање

Петок 12-ти ноември 
9ч.- Exhibits - отворање
9ч. – Сите Атлети Аматери  Пријавување
10ч.- Преједуцирање 
15ч. - Семинари
17ч – Exhibits-затворање
18ч. - Финале

Сабота 13-ти Ноември
9ч.- Exhibits-отварање 
9ч.- Пријавување на сите професионалнио Атлети 
10ч.- Преједуцирање
15ч.- Семинари
17ч.- Exhibits - затворање
18 ч. - Финале

Недела 14-ти Ноември
8:30ч. Пријавување на сите Атлети за Бранч
Средба со INBA Професионалци , за автограми и фотографии
21ч.-Доделување на наградите (задолжитекллно присуство на добитникот) 
& INBA Hall of Fame индукации
Фотографирање со сите Атлети кои ќе присуствуваат на натпреварот                                                                                              

Tyxo.bg counter