Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

79 грама ПРОТЕИНСКА ЧОКОЛАДА – Optimum Nutrition

Од дата: 07-09-11 г.

Optimum Nutrition ви нуди, нова протеинска чокола, која се состои од сложени јаглехидрати и со висок квалитет на протеини. Нејзините 280 калории, 23 грама протеини и 35 грама јагленихидрати ја прави многу вкусно, нутритивно решение. Тоа значи дека, без разлика дали ќе ја имате за појадок наместо на овес, пред тренингот за добротемпиран удар на енергија или после тренинг за да ви помогне во закрепнување.

http://www.gladijatori.com/optimum-nutrition-wholly-oats-bar_p1282.html

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

 Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

 

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СК – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ
тел: +389 47 24 09 95
моб: +389 70 26 93 87
skype: gladijatorim

Facebook: Gladijatori Bitola, Gladijatori Fitnes Centar, GLADIJATORI SKOPJE
www.gladijatori.com
www.bodybuilding.com.mk
shop@gladijatori.com

Tyxo.bg counter