Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Вести Спорт

Петар Стојчев победи по деветти пат

Од дата: 16-08-10 г.

БУГАРСКИОТ ПЛИВАЧ СЕ ПРЕТПЛТИ НА ОХРИДСКИОТ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН Петар Стојчев победи по деветти пат Шести на својот втор Охридски маратон.- Евгениј Поп Ацев Охрид.-Бугарскиот маратонец Петар Стојчев (...

Прочитајте повеќе

* EКСТРА ПОПУСТ * За членовите на – Фитнес Центар Гладијатори

Од дата: 03-03-10 г.

За членовите на – Фитнес Центар Гладијатори 1. Поседувате важечка месечна членска карта, при купување на производи од сите продавници на Гладијатори добивате –10% попуст. 2. Поседув...

Прочитајте повеќе

Членски карти

Од дата: 12-01-10 г.

Гладијатори Фитнес Центарот го нуди најновиот стил на членски карти, професионален софтвер кој е по европски стил каде што може Вие да си одберете најдобра карта за Вас. Овие услови ги правиме за чл...

Прочитајте повеќе

ДИЈАБЕТИС И ЗДРАВА ХРАНА

Од дата: 11-01-10 г.

Здравата, балансирана исхрана и поголемата физичка активност може да Ви помогне да го контролирате вашиот дијабетис. Подетални информации може да добиете на http://www.gladijatori.com/статии-за-спорт...

Прочитајте повеќе

Известување

Од дата: 05-11-09 г.

Gladijatori Grand Prix Natural 2009 - Требаше да се одржи на 14.11.2009 год. во Битола, се одложува на неопределено време. Причините за откажување на такмичењето се поради настанатата глобална инфекци...

Прочитајте повеќе

Platinum Hydrowhey Proteini

Од дата: 03-11-09 г.

Платина Hydrowhey е најбрзиот, најчист, најнапреден Whey Protein што некогаш е развиен од Optimum Nutrition. Со еден збор: совршеност. Со хидролиза на протеините во оваа премиум формула изработено е н...

Прочитајте повеќе

Gladijatori Grand Prix Natural 2009

Од дата: 30-09-09 г.

Gladijatori Grand Prix Natural 2009 трета година по ред ќе се одржи во Битола,оваа година ќе се одржи на 14-11-2009 во Центарот за култура Битола од 19.00 часот. Пријавување и информација на телефон:...

Прочитајте повеќе

ББФФМ Атлета на Македонија 2008

Од дата: 30-09-09 г.

Ексклузивни фотографии од победниците на ББФФМ Атлета на Македонија 2008 Јуниори - Бобан Наумовски Ветерани - Пеце Котевски Лесна - Сергеј Цветковски Средна - Гоце Мојсоски Полутешка - Зоран Коле...

Прочитајте повеќе

INBA - НАТПРЕВАРИ 2009

Од дата: 30-09-09 г.

ДАТА НАСТАН ЗЕМЈА ГРАД 1. Сабота 4ти Јули European Natural Cup Italy Milan 2. Сабота 15ти Август International All Female Champio...

Прочитајте повеќе

Прва   129  130  131  132 
Tyxo.bg counter