Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Gladijatori Grand Prix Natural 2009

Од дата: 30-09-09 г.

Gladijatori Grand Prix Natural 2009 трета година по ред ќе се одржи во Битола,оваа година ќе се одржи на 14-11-2009 во Центарот за култура Битола од 19.00 часот.

Пријавување и информација на телефон:

070 269 387

078 208 012

 

Tyxo.bg counter