Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

OLYMPIA WEEKEND 2012

Од дата: 23-12-11 г.

Од 27-30 Септември 2012 во Лас Вегас, ќе се одржи 2012 OLYMPIA WEEKEND.

Една од најголемите светски фитнес изложби, ќе се одржи во Конгресниот центар во Лас Вегас, заедно со голем број на настани како:  IFBB Pro Figure, Fitness, Bikini, Women's Bodybuilding, Under-212 Bodybuilding, Strongman, Power-lifting, Grappling и многу повеќе!

Вечерта на 28 и 29 Септември во Orleans Arena ќе има претставување на Mr. Olympia, како и финалистите во  Figure, Fitness, Bikini, Women's Bodybuilding and Under-212!

Што: 2012 Олимпија викенд

Каде: Лас Вегас Конгресен центар и Орлеанс  Арена во Лас Вегас, NV

Кога: 27-30 Септември, 2012

Tyxo.bg counter