Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Sam Attrill - новиот Претседател на INBA за Западна Австралија !

Од дата: 29-12-11 г.

Sam Attrill е денес прогласена за нов претседател на INBA за Западна Австралија. INBA му изразува посебна благодарност на Mark Lucey за неговиот придонес и посветеноста во INBA во изминатите неколку години. Федерацијата е повеќе од задоволна заради тоа што има на чело Natural Olympia Master's Champion за 2009 година.Исто така се надеваат на прогрес, одлично водење и подобрување на условите во организацијата.

Sam Attrill изјави дека е многу задоволна и среќна што е дел од ваков успешен тим како што е INBA од Западна Австралија. Горда е што некогаш и таа била дел од INBA натпреварите, како натпреварувач и сега како Претседател на INBA. Од нејзиното натпреварувачко искуство знае колку труд, упорност, волја, услови се потребни за да се излезе на сцена и да се застане рамо до рамо до останатите натпреварувачи. Затоа таа ќе се стреми сето тоа да им го удоволи на идните натпреварувачи. Во Мај 2012 година планира да го направи нејзиното прво шоу The INBA  Perth Classic. 

Tyxo.bg counter