Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Видео: Исчекор со Бучици и Бицепс превиткување (Offset Dumbbell Lunge and Biceps Curl)

Женски Фитнес

Колекција на женски фитнес вежби за витко тело и одличен изглед.

Вежби кои можете да ги тренирате во нашиот Фитнес Центар - Гладијатори 3 ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499  моб: 071309652

 

Ценовник:

http://www.gladijatori.com/blog/?p=737


http://www.gladijatori.com/Fitnes_Centar_Gladijatori_3.php

Tyxo.bg counter