Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Видео: Класични стомачни вежби со рацете поставени на глава

Стомачните мускули се најпопуларната група на мускули, без оглед со кој спорт се занимавате, секогаш сакате стомачните мускули да ви изгледаат импресивно. Тука ќе ви ја представиме нашата колекција на стомачни вежби кои можете да ги правите во нашата теретана.

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Tyxo.bg counter