100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Галерија: Shogun Rua

ИМЕ:  Mauricio Milani Rua

РОДЕН: 25 Ноември 1981 година

НАЦИОНАЛНОСТ: Бразилец

ВИСИНА: 185см

ТЕЖИНА: 93кг

СТИЛ: Muay Thai, Brazilian Jiu-Jitsu

БОРЕЧКИ ТИМОВИ:  Chute Boxe (2002-2008), Universidade da luta (2008-present)

ТРЕНЕРИ:  Nino Schembri, Rafael Cordeiro

РАНК: Black Belt I Brazilian Jiu-Jitsu, Black Belt in Chute Boxe Muay Thai

Активен од 2002 до денес (ММА)

ММА рекорд : 26 борби од кои 20 победи

Слика 2 : Галерија: Shogun Rua
Слика 3 : Галерија: Shogun Rua
Слика 4 : Галерија: Shogun Rua
Слика 5 : Галерија: Shogun Rua
Слика 6 : Галерија: Shogun Rua
Слика 7 : Галерија: Shogun Rua
Слика 8 : Галерија: Shogun Rua
Слика 9 : Галерија: Shogun Rua
Слика 10 : Галерија: Shogun Rua
Слика 11 : Галерија: Shogun Rua
Слика 12 : Галерија: Shogun Rua
Слика 13 : Галерија: Shogun Rua
Слика 14 : Галерија: Shogun Rua
Tyxo.bg counter