Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Иван - Фитнес Опрема А 001- Пек-Дек и обратен Пек Дек (задно рамо) - 80 кг.

Иван - Фитнес Опрема А 001- Пек-Дек и обратен Пек Дек (задно рамо) - 80 кг.
Иван - Фитнес Опрема

А 001- Пек-Дек и обратен Пек Дек (задно рамо) - 80 кг.

Цена 63900.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Иван - Фитнес Опрема А 001- Пек-Дек и обратен Пек Дек (задно рамо) - 80 кг.

Професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

Податоци за справата:

Должина:      75 см.

Висина:        170 см.

Ширина :      140 см.


Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал, тежините се со силиконски слој. Модерен аеродинамичен дизајн.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на задниот дел на рамената и за градите.

  


Tyxo.bg counter