Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Иван - Фитнес Опрема А 002 Прес машина за трицепс со слободни тежини

Иван - Фитнес Опрема А 002 Прес машина за трицепс со слободни тежини
Иван - Фитнес Опрема

А 002 Прес машина за трицепс со слободни тежини

Цена 30700.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Иван - Фитнес Опрема А 002 Прес машина за трицепс со слободни тежини

Професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Справата е  со голем временски период на трајност и висока издржливост и  постои можност за ставање на тежини по избор.

Податоци за справата:

Должина  170 см.

Висина   99 см.

Ширина  115 см. 

Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал, тежините се со силиконски слој. Модерен аеродинамичен дизајн.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. 

Tyxo.bg counter