Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Иван - Фитнес Опрема А 003 Флај машина за гради со слободни тежини

Иван - Фитнес Опрема А 003 Флај машина за гради со слободни тежини
Иван - Фитнес Опрема

А 003 Флај машина за гради со слободни тежини

Цена 33900.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Иван - Фитнес Опрема А 003 Флај машина за гради со слободни тежини

Професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Справата има голем временски период на трајност и висока издржливост.

Податоци за справата:

Висина    70 см.

Должина  170 см.

Ширина   140 см.

Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал. Модерен аеродинамичен дизајн.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри.

Tyxo.bg counter