Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Иван - Фитнес Опрема А 004 Вертикална преса за гради со слободни тежини

Иван - Фитнес Опрема А 004 Вертикална преса за гради со слободни тежини
Иван - Фитнес Опрема

А 004 Вертикална преса за гради со слободни тежини

Цена 50700.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Иван - Фитнес Опрема А 004 Вертикална преса за гради со слободни тежини

Професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите.Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост и исто така постои можност за ставање на тежини по ваш избор.

Податоци за справата:

Должина:   110 см.

Висина:     187 см.

Ширина:    187 см.

Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал. Модерен аеродинамичен дизајн.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на градите.

Tyxo.bg counter