Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Иван - Фитнес Опрема A 005 Вертикална преса за гради со слободни тежини

Иван - Фитнес Опрема A 005 Вертикална преса за гради со слободни тежини
Иван - Фитнес Опрема

A 005 Вертикална преса за гради со слободни тежини

Цена 46500.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Иван - Фитнес Опрема A 005 Вертикална преса за гради со слободни тежини

Професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите.Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

Податоци за справата:

Должина:  90 см.

Висина:    174 см.

Ширина:  140 см.

Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал, тежините се со гумиран слој. Модерен аеродинамичен дизајн.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на горниот  дел на градите.

Tyxo.bg counter