Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Иван - Фитнес Опрема A 008 Бенч клупа олимписка со постолје за тежини

Иван - Фитнес Опрема A 008 Бенч клупа олимписка со постолје за тежини
Иван - Фитнес Опрема

A 008 Бенч клупа олимписка со постолје за тежини

Цена 32400.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Иван - Фитнес Опрема A 008 Бенч клупа олимписка со постолје за тежини

Професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

Податоци за справата: 

Должина: 175 см.

Висина:   114 см.

Ширина:  123 см.

Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал, тежините се со метален слој. Модерен аеродинамичен дизајн.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. 

Tyxo.bg counter