Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Иван - Фитнес Опрема A 010 Олимписка бенч клупа - широка со држач за дискови

Иван - Фитнес Опрема A 010 Олимписка бенч клупа - широка со држач за дискови
Иван - Фитнес Опрема

A 010 Олимписка бенч клупа - широка со држач за дискови

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Иван - Фитнес Опрема A 010 Олимписка бенч клупа - широка со држач за дискови

Професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Справата е  со голем временски период на трајност и висока издржливост и  постои можност за ставање на тежини по избор.

Податоци за справата:

Должина  175 см.

Висина   114 см.

Ширина  123 см.

Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал, тежините се со силиконски слој. Модерен аеродинамичен дизајн.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри.

Tyxo.bg counter