100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Иван - Фитнес Опрема C 005 Комбинирана машина

Иван - Фитнес Опрема C 005 Комбинирана машина
Иван - Фитнес Опрема

C 005 Комбинирана машина

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Иван - Фитнес Опрема C 005 Комбинирана машина

Професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Удобен начин за тренинг, справата создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

Податоци за справата

Должина :      250 см.

Висина :         235 см.

Ширина:       130 см.

 


Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. 

Tyxo.bg counter