Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Роза Канина ЧАЈНА КОМБИНАЦИЈА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНА, КАКО ПОЈАВА И БОЛЕСТ 200 гр

Роза Канина ЧАЈНА КОМБИНАЦИЈА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНА, КАКО ПОЈАВА И БОЛЕСТ 200 гр
Роза Канина

ЧАЈНА КОМБИНАЦИЈА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНА, КАКО ПОЈАВА И БОЛЕСТ 200 гр

нема во моментот

Информација за производот: Роза Канина ЧАЈНА КОМБИНАЦИЈА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНА, КАКО ПОЈАВА И БОЛЕСТ 200 гр

ПОВАЖНИ СВОЈСТВАдиуретични, антисептички, антибактериски, спазмолитични, антицистични, антиревматични, лаксативни и сли.

ДЕЈСТВА - јаки диуретични, антисептички , антибактериски, антивирусни, ги разлага масните наслаги, моќен чистач на организамот од отрови и штетни материи, врши целосна детоксикација на органите о организмот, ја отсранува *подуеноста* на организмот , поради разни причини, најчесто хормонални пореметување, ги отсранува отоците и едемите, се добива уредна и редовна столица, помага при диспепсите , тромоста на стомачниот систем, го уредува метаболизмот и варењето на храната врши размена на течностите во клетките со што се отсранува подуеноста, ја отстранува депресијата и нелагодноста пред и за време на менструациите, има смирувачки дејства, помага при проблеми со јајниците и матката, мокрачниот систем, цистични творевини, заштита е од вируси и бактерии (ХПВ) ешерихија коли, кандида,*бело прање* помага при крварења од матка, бубрези, хемороиди и сл.

Состав:

b. alba

s. montana

u. dioica

r. frukuosus

h. perforatum

th. chamaedrus

a eupatorija

Употреба:

3 супени лажици од чајот се попаруваат со 1,5 литар , вода што вари се остава покриено да отстои 2 сати се процедува и се пие преку цел ден. Најдобро да се зема на празен стомак и посебно пред да се седне да се јаде се пие најмалку 200-400 милитри, со што се пресекува јадењето. Секогаш кога се осети потреба за јадење се пијат 200-400 мл .чај. Дневно се пие од 1,5 л. до 3 па и до пет литри.
Апсолутно е нештетен, не ствара навики, нема нус појави со ниедно лекарство, може да се зема долго време.
Препорачливо е да се почитува исхраната по крвните групи, да не се зема млеко, бело брашно,шеќер, јагленихидрати, да не се мешаат јадењата и да не се јаде после 19,00 сатот. Пожелно е чајот да се зема и после *слабеењето* за да не се враќате на старите навики.

Tyxo.bg counter