Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Бодибилдинг

Фитнес тренери ги раздвоија заблудите и вистините за вежбањето

Jennifer Burk , тренер во Crunch gym, West Hollywood, Калифорнија, вели дека секој почеток е тежок и луѓето обично уште пред да почнат со активно вежбање се откажуваат. Оние поистрајните кога ќе забел...

Прочитајте повеќе

Вежби со тегови или справи? Што е подобро?

Повеќето денешни теретани содржат различни видови на опрема за тренинг на сила. Тие може да се поделат во 2 големи категории:слободна тежина/теговиисправи. Под слободни тегови подразбираме во прв ред...

Прочитајте повеќе

Редослед на изведување на вежбите

Како што и поделбата на тренингот по денови бара внимателна организација, ткаа треба да се обрне внимание и на редоследот на изведување на вежбите. Така на пример, доколку по распоред денес поминувате...

Прочитајте повеќе

WBFF бикини Про Laura Michelle Prestin диета и тренинг

Тежина: 57кг. Висина: 170cm. Години: 27 Локација: Канада Тренингот : Понеделник: Нозе Вторник: Грб / стомачни / раце Среда: Гради / рамена Четврток: Нозе Вторник: Грб / стомачни / раце Сабот...

Прочитајте повеќе

Предизвик за посилните - склекови на карики

Модифицирањето на гимнастичките карики (во Америка се нарекуваа TRX Suspension Trainer) а се корисни затоа што имаат широка намена во тренингот на спортистите. За нивното големо враќање на фитнес сцен...

Прочитајте повеќе

Најдобри вежби за формирање на "V" облик на трупот

V обликот е естетски идеал кон кој тежнеат сите оние кои се занимаваат со изградба на пропорционално тело. Ако некој не знае што значи тој V облик и на кој дел од телото се однесува, најлесно е да се ...

Прочитајте повеќе

Домашен алтернативен тренинг за ладните денови од зимата

За да направите тренинг за целото тело, не ви се потребни кој знаe какви справи и часови поминати во теретана. Во текот на зимата многумина се одрекуваат од тренинг во теретана или на отворено заради ...

Прочитајте повеќе

Женските фитнес грешки

Кои фитнес грешки најчесто ги прават жените кога вежбаат? Тренинг по иста програма подолг период, вежби на празен стомак, јадење "junk food", избегнување на потешки вежби.... и уште, и уште. Кои се о...

Прочитајте повеќе

ВИ ГО ОТКРИВАМЕ НАЈЛЕСНИОТ ПАТ ДО РАМЕН СТОМАК...

Рамниот стомак не е невозмошна мисија, како што сметаат многумина. Но, треба многу труд и правилна исхрана за да го постигнете тоа. Ова се неколку сојузници за рамен стомак: Протеини Протеините пом...

Прочитајте повеќе

Топ 5 фитнес вежби во сала

Влегувате во фитнес сала и погледнувате наоколу. Многу фитнес уреди, но не знаете од каде да почнете. Ќе ви олесниме со листа од топ 5 фитнес вежби за во сала. Овие 5 фитнес вежби се задолжителни за ...

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter