100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Бодибилдинг : Бодибилдинг за Мажи

Фитнес тренери ги раздвоија заблудите и вистините за вежбањето

Jennifer Burk , тренер во Crunch gym, West Hollywood, Калифорнија, вели дека секој почеток е тежок и луѓето обично уште пред да почнат со активно вежбање се откажуваат. Оние поистрајните кога ќе забел...

Прочитајте повеќе

Вежби со тегови или справи? Што е подобро?

Повеќето денешни теретани содржат различни видови на опрема за тренинг на сила. Тие може да се поделат во 2 големи категории:слободна тежина/теговиисправи. Под слободни тегови подразбираме во прв ред...

Прочитајте повеќе

Редослед на изведување на вежбите

Како што и поделбата на тренингот по денови бара внимателна организација, ткаа треба да се обрне внимание и на редоследот на изведување на вежбите. Така на пример, доколку по распоред денес поминувате...

Прочитајте повеќе

Предизвик за посилните - склекови на карики

Модифицирањето на гимнастичките карики (во Америка се нарекуваа TRX Suspension Trainer) а се корисни затоа што имаат широка намена во тренингот на спортистите. За нивното големо враќање на фитнес сцен...

Прочитајте повеќе

Најдобри вежби за формирање на "V" облик на трупот

V обликот е естетски идеал кон кој тежнеат сите оние кои се занимаваат со изградба на пропорционално тело. Ако некој не знае што значи тој V облик и на кој дел од телото се однесува, најлесно е да се ...

Прочитајте повеќе

Домашен алтернативен тренинг за ладните денови од зимата

За да направите тренинг за целото тело, не ви се потребни кој знаe какви справи и часови поминати во теретана. Во текот на зимата многумина се одрекуваат од тренинг во теретана или на отворено заради ...

Прочитајте повеќе

Пет работи кои треба да ги знаете за мускулите

Тајната формула за силни мускули на абдоменот се склековите. Не само што ги зацврстуваат мускулите на градите и рацете, туку овие вежби го зајакнуваат целото торзо. Она на што треба да внимавате е нач...

Прочитајте повеќе

Oна што ви недостига во тренингот за рамена

Развивањето на грбот може да биде навистина лесно. Теговите ќе придонесат во развивањето и на рацете и на грбот, но она што ќе направи добар спој на резултатите на грбот и рацете се рамената.За жал, в...

Прочитајте повеќе

Забрзајте го метаболизмот со утрински склекови - 3 варијации

Oбично понеделникот за повеќето кои тренираат во теретана е ден за гради, каде следува бенч прес, разбој, развлекување на сајли и справи за гради. Одлично би било доколку со овие вежби додадете и осно...

Прочитајте повеќе

Фит Форма: Како да ги зголемите мускулите додека спиете?

Човечкото тело гради мускулно ткиво два пати дневно – веднаш после вежбањето и за време на спиењето. Со избирање на вистинскиот оброк за вечера, можете да ја зголемите вашата мускулна маса буква...

Прочитајте повеќе

1  2  3  Избери 
Tyxo.bg counter