100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Бодибилдинг

Најголемите дилеми за почетниците во теретана

Кога одиме во теретана не можеме а да не ги забележеме глупостите кои нѐ опкружуваат. Има и паметни работи, но повеќето се глупости. Скоро редовно гледаме ситуации кога некој "паметњакович" му дели со...

Прочитајте повеќе

Големи и цврсти гради - како да ги изградите

Добивањето на мускулен тон и маса е од круцијално значење за губење на килограми и забрзување на метаболизмот. Добивањето на мускулести гради е една од најчестите причини поради која мажите одат во те...

Прочитајте повеќе

Приказна за успехот: Се оттргнал од алкохолот со редовно вежбање

Име:Еј Џеј ГрејсГрад на живеење:Холивуд, ФлоридаГодини:28Висина:1.75 сантиметриТежина претходно:86 килограми3 месеци подоцна:78 килограми Еј Џеј Грејс играл бејзбол скоро целиот негов живот. Неговите...

Прочитајте повеќе

15 минутен тренинг за грб

Вежбањето на сајли има бенефиции во брзината - мошне лесно се менува тежината и видот на рачките - со што се обезбедува континуирана напнатост на мускулите. Во комбинација со влечењето на ЛАТ машинат...

Прочитајте повеќе

Најефикасен тренинг за гради според Виктор Мартинез

Голем број луѓе имаат проблем со градите. Едноставно, мускулите на градите екстремно споро напредуваат. Често се случува да имате одлични резултати со бицепсот или трицепсот, а на градите да не можете...

Прочитајте повеќе

Најдобрите вежби за гради

Голем број луѓе кога зборуваат за сила, често се поистоветуваат со бенч прес. Најчесто поставени прашања во теретаните од страна на почетниците е:"Колку можеш да подигнеш на бенч?" Никогаш нема да чу...

Прочитајте повеќе

Тренинг за почетници

Почетниците напредуваат со било каква програма, тоа е убавината кога сте почетник. Но, и понатаму важи правилото дека треба напорно да вежбате, но не и да ги комплицирате работите. Накратко, најдобра...

Прочитајте повеќе

Совети за безпрекорно тело

Познатата американска тренерка Sheila Cluff претставила одлични идеи за помош, со кои вежбањето би можеле многу лесно да го вклопите во било кој распоред... 1. Немате време да вежбате 30 минути наедн...

Прочитајте повеќе

Фитнес грешки кои многумина ги прават

Ако вежбатередовно во салатаили ако вежбите ги изведувате дома, ане гледате резултати,не се откажувајте од физичките активности.Внимателно разгледајте говашиот планза вежбање и внимателно отценетедали...

Прочитајте повеќе

6 безболни вежби за рамен и цврст стомак

Мускулите на стомакот или абдоменот се многу важни за целокупното тело бидејќи го поддржува ’рбетот од предната страна, а цврстиот и рамен стомак е темел на добро обликувано тело. Токму заради н...

Прочитајте повеќе

Прва   1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter