Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Здрава и био-органик храна

Лимонот и ракот

Лимон и рак, една од најновите вести во современата медицина е тоа дека лимонот е лек за рак. Американскиот институт за здравје во Балтимор, Мерилед, неодамна објави дека лимонот е моќен природен прои...

Прочитајте повеќе

Диња – лек и психотерапевт

Дињата е една од најстарите градинарски култури, нејзиното семе пронајдено е и во Тутанкамовата пирамида. На исток, од каде доаѓа легендата - која покажува само воодушевување од својствата на дињата-с...

Прочитајте повеќе

Малина

Малината во сите развиени земји во светот е високо ценето овошје, прво заради неодоливиот изглед, вкус и мирис а исто така и заради незините лековити својства. Ова топчесто овошје е така слатко и има...

Прочитајте повеќе

Тиква – незини лековити својства

Тиквите на многу луѓе им се омилен зеленчук, посебно во зимскиот период со оглед на тоа што зрее во есен и се до пролет може успешно да се чува во свежа состојба. Инаку тиквите често се користат во пр...

Прочитајте повеќе

Најмоќната житарка е супер храна

Елдата содржи многу микроелементи кои благотовроно делуваат против хипертензија, ревматизам, глауком,дијабет како и кај лежење од болести што настануваат како последица на зголемена радијација. Елдат...

Прочитајте повеќе

Зелена салата - внесување драгоцени материи без промени

Зелената салата речиси е единствената градинарска култура која нашиот народ ја јаде исклучиво со сурова состојба, така што драгоцените материи кои ги содржи се внесуваат во организмот речиси непромене...

Прочитајте повеќе

Заменете ги енергетските пијалоци со природни

Ако морате цел ден да го поминете на нозе, немојте да се одлучувате за поедноставното решение - таблети или енергетски пијалоци. Целодневната енергија не доаѓа од лименки ниту од таблети, туку од хран...

Прочитајте повеќе

Глог

Лековитите билки секогаш биле многу ценети поради своите бројни состојки и својства кои помагаат во превенцијата и лекувањето на многу заболувања. Бел глог (Crataegus oxyacantha) Во листот и цветот ...

Прочитајте повеќе

Жалфија

Обичната жалфија (Salvia officinalis) е мало повеќегодишно грмушесто растение со задрвенето стебло, сивкасти листови и сини до розево-виолетови цветови. Жалфијата се култивира како зачинска и медицин...

Прочитајте повеќе

Матичњак – лековит зачин

Матичњак е билка која расте во градините, каде се одгледува како култура, но може да се најде и како самоникната, недалеку од населените места, покрај огради. Матичњакот има многу пријатен мирис и вк...

Прочитајте повеќе

Прва   2  3  4  5  6  7  Избери 
Tyxo.bg counter