Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Козметика од природата : Природна Козметика

Маска од вино

Виното може да ви помогне да се чувствувате подобро и да ве загрее внатрешно, но овој еликсир на животот може да ја направи кожата здрава и полна со живот па затоа пробајте ги ги новите идеи за разуба...

Прочитајте повеќе

Нежен пилинг од бадеми

Пилингот е неопходен за мека и нежна кожа. Но, што доколку имате чувствителна кожа? Тогаш треба да бидете многу внимателни при изборот на пилингот. Наједноставно е да направите самите пилинг со бадем...

Прочитајте повеќе

Со квасец против акни и сува кожа

Квасецот може да најде и друга примена освен во подготвувањето на вкусен леб или пита. Тој содржи голема количина на биотин што е одличен за борба со акните. Овие едноставни рецепти може да ви бидат о...

Прочитајте повеќе

Маска за сува кожа

Природните состојки без хемикалии се најдобри за сува и чувствителна кожа зашто не предизвикуваат иритација. Медот ја храни, овесната каша ја враќа влагата, а крушата ја урамнотежува pH вредноста. Чу...

Прочитајте повеќе

Пилинг за лице

Размислувате и како да се разубавите на поздрав начин, , без да потрошите многу пари.Постојат многу интересни предлози.Особено кога станува збор за пилингот за лице.Дали знаете дека во вашата кујна им...

Прочитајте повеќе

Најдобри маски за сува кожа

Природните состојки без хемикалии се најдобри за сува и чувствителна кожа зашто не предизвикуваат иритација. Медот ја храни, овесната каша ја враќа влагата, а крушата ја урамнотежува pH вредноста. Чу...

Прочитајте повеќе

Маски за коса

Да му го вратиме сјајот на нашето тело по природен пат.. користејќи го она што го имаме дома овошје, зеленчук, чај, масло... Даровите на природата се идеални за маски за коса, за лосиони и шампони! ...

Прочитајте повеќе

Мали трикови за убаво лице

Бел молив за очи: Кај манекенките овој трик е многу популарн. Белиот молив ги отвора очите иим дава изглед на одморени и продорни очи. За свеж поглед и свежи очи, моливот нанесете го само во аглите н...

Прочитајте повеќе

Како до побрз раст на вашата коса

Ако сакате да го забрзате го растот на вашата коса, истото можете да го постигнете со помош на состојки кои ќе ги најдете во вашата кујна. Истите се покажале ефикасни во обезбедувањето на вашата коса ...

Прочитајте повеќе

Maска од глина

Основната функција на маскaта е извлекување на токсините од кожата. Малите кристали од различни минерали од глина имаат способност да ги апсорбираат врз себе органските молекули, мастите и метаболички...

Прочитајте повеќе

Tyxo.bg counter