Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Лекови од природата : Лекови од билки

СОЧУВАЈТЕ ГИ НЕРВИТЕ СО ОВИЕ ПЕТ БИЛКИ

Живееме во време кога стресот е секојдневна работа, и речиси е невозможно да го избегнеме. Но, затоа пак природата е тука за да ни помогне како полесно да се справиме со секојдневните стресни ситуации...

Прочитајте повеќе

Три шолји црн чај за снижување на притисокот

Добра вест за оние кои секојдневно пијат по некоја шолја чај – уживајте во овој напиток, може да го снижи крвниот притисок. Истражувачите на Универзитетот во западна Австалија тврдат дека три шо...

Прочитајте повеќе

Невенот и неговите лековити својства

Воантичкиот Римсе сметалодекацветовите одневенсе појавилена гробот надевојката кој починала одтага, несреќно заљубена воедно римско момче.Наукатапокажала декаоваа прекрасналегенда зазабранетата љубовн...

Прочитајте повеќе

Куркумата постоперативно го штити срцето

Екстрактот од зачинот куркума,познаткако антиоксиданси по неговиот анти-инфламаторен ефект, исто така,може да го намалиризикотза65 процентиод срцев ударкако постоперативнакомпликацијакај пациентикои б...

Прочитајте повеќе

Валеријана за подобар сон

На сите насни се случува даво одреден временски периодстрадаме од несоница, па дури ида легнете навремесе случува дасе вртиме на едната па на другата страна, нодо утрото дане успеемеда заспиеме.Спиење...

Прочитајте повеќе

Џумбирот-лековита билка или зачин

Џумбироте растение коесекогаш треба да го иматево куќата,бидејќитој е голем зачин за слатки и солени јадења, а покрај тоаима бројнилековити својства. Џумбироте тропскорастение, достигнувависочина од1...

Прочитајте повеќе

Чаеви против главоболка

Двата најчести вида на главоболка вклучуваат:тензиони главоболкикои ги предизвикува мускулна напнатост и главоболки причинети од стеснување на крвните жиликои мозокот ги снабдува со крв. Некои од најч...

Прочитајте повеќе

Зелениот чај штити од грип

Освен вакцинирање против сезонскиот грип постојат одредени чекори кои можете да гипревземете за да се заштитите од оваа заразна болест и да си осигурате безгрижна зима. Еден од ваквите продукти е зел...

Прочитајте повеќе

Корисноста на хмељот од пивото

Познато е дека пивото дебелее, како и дека алкохолните пијалоци консумирани во голема мера, во никој случај не се здрави - но и од хмељот (растение од кое се прави пивото) и од самото пиво, консумиран...

Прочитајте повеќе

Чајот ве чува од инфаркт и дијабетес

Научниците велат дека сo пиење три шолји чај на ден може да се заштити од срцев удар и дијабетес тип 2. Новите истражувања укажуваат дека пиењето црн чај, со или без додавање на млеко, со намалување н...

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  5  Избери 
Tyxo.bg counter