Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Лекови од природата

Храна против болки

Акопосeгнувате по лековисекој пат кога иматеглавоболкаилименструални болки, знајте декаима многуповеќе природни и ефективен начинда ги решите овие проблеми.Овдехраната еподобра од било којлек заболка....

Прочитајте повеќе

Лековитите својства на целерот

Целеротне е самохрана изачинска билки, ноцелерот е многу лековит идостоен за нашетовнимание.Редовното консумирање нацелеротможе да го намалиили дури и целоснода ги елиминираодредени здравственипроблем...

Прочитајте повеќе

Валеријана за подобар сон

На сите насни се случува даво одреден временски периодстрадаме од несоница, па дури ида легнете навремесе случува дасе вртиме на едната па на другата страна, нодо утрото дане успеемеда заспиеме.Спиење...

Прочитајте повеќе

Џумбирот-лековита билка или зачин

Џумбироте растение коесекогаш треба да го иматево куќата,бидејќитој е голем зачин за слатки и солени јадења, а покрај тоаима бројнилековити својства. Џумбироте тропскорастение, достигнувависочина од1...

Прочитајте повеќе

Сокови кои му помагаат на желудникот

Доколку имате проблематичен желудник се поставува прашањето што да се пие. Одговорот е едноставен, пред се вода. Но, нашата вода има некои недостатоци. Како прво содржи многу хлор. Второ има хемиски с...

Прочитајте повеќе

Печени јаболки - лек за грло

Печените јаболкисе одличенлек противболно грло изасипнатост.Важно еда не бидатжешки, туку умеренотопли. Одамна еутврдено декајаболкатасе здрави,а виенскиот експертво исхранатапрофесор Хадемар Банкхофе...

Прочитајте повеќе

Сокот од цреши, решение за несоница

Сокот од цреша може да бидеклуч задобар сон,велат американскитеистражувачи. Истражувањето покажадека волонтеритекои пиелечашанезасладен сок одцрешиво утринските и вечерните сатови спиеле подолго иподо...

Прочитајте повеќе

Целер и лимон против висок холестерол

Во народната медицина целерот најчесто се употребува за чистење на организмот (посебно крвта), зајакнување на нервите и како лек за болести на мочниот меур бидејќи го потикнува лачењето на мокрача. Це...

Прочитајте повеќе

Чај против кашлица

Во еден литар загреана вода ставете околу 25 декаграми јачмен и 3 лажички сув темјан. Начин на приготвување: Полека варете го чајот додека омекне јачменот, потоа прецедете ја водата и пијте го во те...

Прочитајте повеќе

Природно прочистување на црниот дроб

Црниот дроб е неопходен за животот на човекот и има над 500 различни функции во човековото тело. Една од основните функции е ослободување наорганизмот од токсични материи, вируси и бактерии. Но понеко...

Прочитајте повеќе

Прва   1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter