Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Лекови од природата

Цимет

Карактеристичната егзотична арома на циметот делува како магнет и магично привлекува обожаватели околу себе. Но, освен што циметот шармира со својата сладникава миризба и силен вкус, тој со години нан...

Прочитајте повеќе

Нане - познато растение со многу ефекти

Освежителенпијалокво текот на летотоилиароматиченчај за затоплувањево текот на зимата,нането е еднаод најширококористении дистрибуиранибилкикај нассо исклучителни својства.Успешноможе да го замениутри...

Прочитајте повеќе

Лековитото дејство на Аронијата

Мали, ситни, виолетово-црни бобинки - многу здрави и корисни плодови.Црноплодoвaта аронија (aronia melanocarpa)која спаѓа во фамилијата на рози, во Европа е донесена од Северна Америка. Први почнале д...

Прочитајте повеќе

Жен-шен за животна сила

Меѓу природните средства, како најсилен имуностимулатор што ја поттикнува имунолошката заштита на организмот во борба со вирусните и бактериските инфекции е ехинацејата. Тоа е диворастечко растение од...

Прочитајте повеќе

Кои растениja помагат за поздрав сoн?

Извесен е фактот дека сонот е од витално значење за човечкиот организам.Тој помага да се опорави од секојдневната активност и ни овозмможува да"ги наполнеме батериите". Сонот е исклучително важен елем...

Прочитајте повеќе

Бела врба (Salix alba)

Коратаод бела врба секористи вонародната медицинауште одстаро време.Таае познатосредство занамалување натемператураи болки, зајакнување наорганизмот ичистењена крвта. Екстрактотод неасе користипротивв...

Прочитајте повеќе

Мeчкино грозје (Arctostaphylos Uva-Ursi)

Беззначење едали стедобиле инфекција на уринарниот трактвобазен,наплажа важно е дастесвесникако и когада го користите Мечкиното грозје, бидејќитоа еколкукорисна, толкуи опаснабилка.Акопаксте спортист,...

Прочитајте повеќе

Гуарана (Paullinia cupana)

Историјата наупотребатана Гуарана е со вековиназад, ја користеле уште воегзотичнакултура наплемињатаодАмазон.Екстрактот одГуаранае откриенпред педесет годинии денесе исклучителнопопуларенпроизвод кој ...

Прочитајте повеќе

Коприва

Копривата е со векови употребувана како пролетна здрава храна. Ова повеќе годишно растение отсекогаш било диво, отпорно на мраз, суша и вода, агресивно како плевел. Расте на необработени и запуштени м...

Прочитајте повеќе

Просото - здрава житарица

Просото е една од најстарите житарици, кои се користеле во исхраната на човекот. Тоа е многу хранлива и лековита житарица. Содржи просечно повеќе белковини од пченицата, пченката и оризот, како и драг...

Прочитајте повеќе

Прва   2  3  4  5  6  7  Избери 
Tyxo.bg counter