Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Медицина : Повреди и проблеми

Болки во коленото

Повеќето луѓе повремено чувствуваат болки во коленото. Обично овој проблем не се добива со изведување на секојдневни движења и покрети, меѓутоа наглите временски промени, спортските активности кои неп...

Прочитајте повеќе

Како да се ослободите од главоболката без апчиња?

Кога ќе ве заболи глава немојте веднаш да посегнувате по апчиња, туку најпрвин пробајте на природен начин да се решите од болката. Спас побарајте во мразотЛадните облоги помагаат на многумина кои бол...

Прочитајте повеќе

Зошто нема човек кој што не го болат нозете?

Научниците откриваат дека скоро и да нема човек кој не страда од болки во нозете. Тие велат дека под болка подразбираат и обичен замор, исчашувања и проширени вени. Нозете нè болат почесто отк...

Прочитајте повеќе

Сонот и фитнесот

Понекогаш размислувам за тоа колку многу труд и енергија вложуваме во обликување на нашето тело, 6-7 оброци дневно, посета на фитнес центри, броење калории, конзумирање на најновите и најдобрите супле...

Прочитајте повеќе

Храна за лечење на спортските повреди

Сите знаеме дека подобро е да се спречи отколку да се лечи, но ако штетата е веќе направена, со правилна исхрана повредата може побрзо да се излечи. Дознајте кои состојки делуваат во борбата против на...

Прочитајте повеќе

Знаете ли што е глутенот?

Глутенотепротеинскакомпонентакоја е присутна вопченицата, 'ржта и јачменот, во житариците кои се повеќеили помалку присутни во секојдневната исхрана. Дали знаете штоеглутен? Протеините на глутенот ...

Прочитајте повеќе

Што треба да се знае за салмонелата

Од време на време, слушаме во насловите на вестите, дека некаде се појавила салмонела. Затоа треба да бидете навремено информирани за оваа бактерија, со цел да бидеме подготвени. Што е салмонела? То...

Прочитајте повеќе

Вистини и заблуди за алергиите

Според Светскатаздравствена организација,речиси секоја втор жителна планетатае заразен однекоја форма наалергија.Иакосе чини дека досега научивтеречисисè заалергиите, постојатголем број на голе...

Прочитајте повеќе

Зошто се будиме уморни?

Кога не можете да заспиете,затоа сте свесни.Сепак,што се случува, додека спиете?Зоштосе разбудувате уморни?Постојат причини зошто времето кое го минувате во спиењене веревитализира до тој степеншто тр...

Прочитајте повеќе

Сезонски алергии

1.Цвеќињата се најчесто виновни за алергијатаМит. Некои од луѓето што се занимаваат со хортикултура, при пролонгирано изложување на полен, добиваат симптоми на алергија. Но, малкумина се тие кои имаат...

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter