Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ (4)

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви најефективни вежби за формирање на цврст задник. Секогаш кога го тренирате долниот дел од телото, одберете барем 3 вежби од наведените вежби, кои ќе ги работите (тренирате). За вистински резултати бидете доследни и редовно вежбајте во теретана ГЛАДИЈАТОРИ!

 

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

 

Мртво Подигнување

 

Мртво подигнување е одлична вежба за превиткување на мускулите на задникот и разработување на мускулите на долниот дел од грбот, но многу важна е техниката на изведување.

Започнете со разделени нозе во ширина на рамената, додека шипката со тежини или бучиците да бидат во близина на глуждовите. Грбот треба да ви биде исправен, а стомакот затегнат. Превиткајте се према напред со колковите и дозволете надвор од телото да го дофатите тегот. Затегнете ги мускулите на задникот и вратете се во вертикална положба. Секогаш да ви е во мислите, тежините со кои работите да ви бидат блиску до нозете во текот на целото движење, а колената да ви се сосема малку свиткани.

 

Направете од 2 x 8-12 повторувања.

 

ПРОДОЛЖУВА ...

 

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652


Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Tyxo.bg counter