100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Нега на кожата во зима

Во зима кожата треба особено да се негува, бидејќи сувиот воздух и ветерот може да ја уништи, без разлика колку и да се трудиме да ја одржиме мека и нежна. Ви препорачуваме нега со портокал, која дава одлични резултати. Киселината од портокалот ги релаксира мртвите клетки од кожата, така што кожата ќе остане мазна и свежа. Исечете го портокалот на половина и една половина исцедете ја во чаша. Додадете четвртина чаша шеќер и четвртина чаша маслиново масло. Мешајте додека се згусти смесата. Со втората половина портокал намачкајте ги сувите делови и тријте неколку минути. После тоа, нанесете ја мешавината од портокалот во чашата. По неколку минути исплакнете со топла вода.

 

 

Продавници за здрава био храна, храна за спортисти, суплементи, професионална фитнес и кардио опрема, домашна фитнес и кардио опрема, опрема за бокс, професионални и домашни анализатори на тело и ваги, фитнес облека, аксесоари :

 

Продавница “ Гладијатори  1“   Далматинска 8   Битола  047/241 588  071/309 454

Продавница “ Гладијатори 2 “  Васко Карангелевски 60-1/4 Битола   047/252 109  071/309 459

Продавница и Фитнес  Центар“ Гладијатори 3 Битола П.П.Његош бб  Битола 047/242 499  071/309 652

Продавница “ Гладијатори 4 “  Ѓуро Ѓаковиќ  18/4  Скопје   02/60 90 440  072/274 259

Tyxo.bg counter