Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Пролетна маска за ревитализација на кожата

Органската козметика стануваат се повеќе популарни кај нас, но и покрај тоа, можете слободно да направите нешто за грижа на вашето лице. Тоа нема да ве чини ни во близина на тоа што го купувате, но барем ќе бидете сигурни дека она што ќе ставите на вашето лице.

Отворете го фрижидерот и направете маска на она што го имате во него, или одете до пазар каде може да купите овошје, зеленчук, јајца, маслиново масло, јогурт, и можете да направите чуда.

Сега е сезона на јагоди и е идеално време да се направи маска за ревитализација на кожата, кој е погодна за сите типови на кожа, без разлика дали имате сува, мрсна, мешана кожа, тоа не е важно, ова е одлична маска која ќе ја обови и ќе му даде даде сјај на вашата кожа.

Измиксирајте една банана, (нив ги има целата година) и додадете 4, 5 јагоди, и направете добра, компактна каша и држете ја на лицето половина час, а потоа исплакнете го лицето со топла вода

Оваа маска може слободно да се користи еднаш неделно, се додека има јагоди и  обидете се да најдете домашни јагоди.

Продавници за здрава био храна, храна за спортисти, суплементи, професионална фитнес и кардио опрема, домашна фитнес и кардио опрема, опрема за бокс, професионални и домашни анализатори на тело и ваги, фитнес облека, аксесоари :

 

Продавница “ Гладијатори  1“   Далматинска 8   Битола  047/241 588  071/309 454

Продавница “ Гладијатори 2 “  Васко Карангелевски 60-1/4 Битола   047/252 109  071/309 459

Продавница и Фитнес  Центар“ Гладијатори 3 Битола П.П.Његош бб  Битола 047/242 499  071/309 652

Продавница “ Гладијатори 4 “  Ѓуро Ѓаковиќ  18/4  Скопје   02/60 90 440  072/274 259

 

Tyxo.bg counter