Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Рецепти од црн чај

Ефектите на црниот чај ни се оддамна познати. Овој пијалок го стимулира правилното функционирање на нашиот организам, ја намалува поспаноста, и го брише уморот од лицето. Тој е важен извор на витамините Ц и Е, а докажано е дека тој делува и антибактериски. Црниот чај исто така може да се користи во третманите за убавина.

Тргнете ги подочниците

Облогите од црн чај може да ви помогнат да ги избришете подочниците за 20 минути. Кесичките од чајот ставете ги под очите и оставете ги нека делуваат 10 до 20 минути.

Рецепт за убави усни

Црниот чај им помага на усните да ја задржат влажноста и мекоста. Ставете кесичка црн чај на усните и држете ја 5 минути. По третманот измијте ја устата.

Го зголемува сјајот на косата

Сварете две шолји чај и нанесете го на мокра коса, која претходно сте ја измиле со шампон. По ова косата ќе има неверојатен сјај.

 

 

 

Продавници за здрава био храна, храна за спортисти, суплементи, професионална фитнес и кардио опрема, домашна фитнес и кардио опрема, опрема за бокс, професионални и домашни анализатори на тело и ваги, фитнес облека, аксесоари :

 

Продавница “ Гладијатори  1“   Далматинска 8   Битола  047/241 588  071/309 454

Продавница “ Гладијатори 2 “  Васко Карангелевски 60-1/4 Битола   047/252 109  071/309 459

Продавница и Фитнес  Центар“ Гладијатори 3 Битола П.П.Његош бб  Битола 047/242 499  071/309 652

Продавница “ Гладијатори 4 “  Ѓуро Ѓаковиќ  18/4  Скопје   02/60 90 440  072/274 259

Tyxo.bg counter