Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми

Уништете ги Мастите Вежбајќи на Подвижна Трака 2

Извадете ги своите празнични насобрани масти со оваа брза, забавна и делотворни вежби на трака за трчање. Започнете го летото упорно и брзо прифаќајки ја траката за трчање. Гладијатори 3 - Фитнес ...

Прочитајте повеќе

Уништете ги Мастите Вежбајќи на Подвижна Трака

Извадете ги своите празнични насобрани масти со оваа брза, забавна и делотворни вежби на трака за трчање. Започнете го летото упорно и брзо прифаќајки ја траката за трчање. Гладијатори 3 - Фитнес Ц...

Прочитајте повеќе

Спартански Систем на Тренирање – „300“

Овој систем на тренирање можеби ќе ви изгледа необичен, но токму тој систем го тренирале глумците пред снимањето на филмот „300“, ова го изјавува тренерот на глумците – Mark Twight. ...

Прочитајте повеќе

Вежби Против Целулит

Целулитот е состојка која наликува на кора од портокал, најчесто ја наоѓаме на бутините, стомакот и задникот. Целулит е всушност убав збор за насобраното сало кое се насобрало во врзни ткива под кожат...

Прочитајте повеќе

Растегнување за флексибилност

Рстегнувањето дава поголем радиус на движење на мускулатурата и обезбедува дополнителна флексибилност. Ако редовно вклучувате вежби за истегнување, флексибилноста ќе се подобрува постојано, и ќе может...

Прочитајте повеќе

БРАЗИЛСКО ЧУДО - ТРЕНИНГ ПРОГРАМА на LARISSA REIS

Larissa Reis е една од најпопуларните фитнес модели. Со својата фигура ги плени машките погледи, додека жените и оддаваат почит. Во целост ви го представуваме нејзиниот тренинг систем кој можете да го...

Прочитајте повеќе

Научно докажани начини да го забрзате метаболизмот

Калориите кои ги внесуваме преку храната и течностите, нашиот метаболизам ги претвора во енергија. Дебелината, полот и возраста се фактори кои влијаат врз врз него, но постојат начини на кои и самите ...

Прочитајте повеќе

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ (5)

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви н...

Прочитајте повеќе

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ (4)

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви н...

Прочитајте повеќе

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ (3)

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви н...

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter