100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми : Вежби

Растегнување за флексибилност

Рстегнувањето дава поголем радиус на движење на мускулатурата и обезбедува дополнителна флексибилност. Ако редовно вклучувате вежби за истегнување, флексибилноста ќе се подобрува постојано, и ќе может...

Прочитајте повеќе

Научно докажани начини да го забрзате метаболизмот

Калориите кои ги внесуваме преку храната и течностите, нашиот метаболизам ги претвора во енергија. Дебелината, полот и возраста се фактори кои влијаат врз врз него, но постојат начини на кои и самите ...

Прочитајте повеќе

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ (5)

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви н...

Прочитајте повеќе

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ (4)

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви н...

Прочитајте повеќе

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ (3)

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви н...

Прочитајте повеќе

Комплетно активирање на глутеусот

Истегнување на бутините Наизменично изведување на секоја нога Лежечки мост Го подигаме телото нагоре, па се спуштаме во лежечка положба Четириножно истегнување на бутините Ја кревате ногата...

Прочитајте повеќе

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ (2)

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви н...

Прочитајте повеќе

Најосновни вежби за мускулест Задник - ЖЕНИ

Девојки! Сите знаеме дека некои природно добиваат прекрасен задник, додека други со години се мачат за да постигнат нормален облик за на плажа. Задникот е најпривлечниот дел од женското тело. Еве ви н...

Прочитајте повеќе

Најдобра Вежба за Стомачни Мускули?

Не постои само една единствена вежба за стомачни мускули, а стомачните вежби едноставно не му одговараат на сите луѓе подеднакво. Исто така не им одговара на сите ниту вежбата за стомачни мускули со п...

Прочитајте повеќе

Тренинзи со тежина не ве прават масивни

Колку пати сме ја слушнале изреката " не кревам тежина затоа што не сакам да бидам масивна/масивен" особено ова мислење владее кај женската популација. Значи масивноста е резултат на прејадување во ко...

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter