Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми : Вежби

Какви процеси се одвиваат во мозокот додека вежбаме?

Рекреацијата и телесната активност отсекогаш се сметале за лек за различни здравствени проблеми, од депресија и лоша меморија, па сè до ублажување на симптомите на Алцхајмеровата и Паркинсонова...

Прочитајте повеќе

Комбинација на Исчекор за Совршен Глутеус

Gluteusi maximusi или популистички познато како „газ“ е многу важна група на мускули и за атлети, а не само како што мислат повеќето за естетско гледање. Жените исто така доколку имаат до...

Прочитајте повеќе

Стомначни вежби

Подигање нозе на паралелен разбој *Оваа вежба не е толку екстремна како висењето на шипка, но не е пак ни толку едноставна како обичното подигање на нозете. *Потпрете ги лактите и подлактиците на па...

Прочитајте повеќе

Домашен Тренинг со Ластик за Растегнување

Растегливи гумени ластици за вежбање кои можете да ги набавите во продавниците на Гладијатори е се што ви е потребно за да ги напумпате мускулите. Доколку не сте во можност да ја посетите вашата терет...

Прочитајте повеќе

Експлозивна Обратна Хиперекстензија

Сакате да ја подобрите вашата снага, набрзина и плус на тоа да ја зголемите мускулната маса на долниот дел од грбот, тогаш обратна хиперекстензија е решението! Оваа вежба комплетно го работи целиот з...

Прочитајте повеќе

МЕДИТАЦИЈА – 9 ЕДНОСТАВНИ СОВЕТИ

Држење на телото Без разлика дали седите на стол или со прекрстени нозе, потрудете се вашиот рбетен столб да е исправен. Умот и телото се испреплетени – ако вашето тело е добро избалансирано, и...

Прочитајте повеќе

Кратко потсетување

Секој искусен бодибилдер ќе ви потвдрди дека правилното изведување на вежбите е најважната работа, можда ви изгледа многу лесно да згрешите, па заради тоа пред изведувањето на било која вежба консулти...

Прочитајте повеќе

Трапезоиди

Подигање на шипка од бутовите до брадата со широк или тесен зафат * ја подигате шипката до брадата * лактите се секогаш повисоко од шипката * издишувате при подигањето. ...

Прочитајте повеќе

Видови на Фат на Шипка

Зошто Фатот е Битен? Затоа што е тоа начин на кој ја прифаќаме шипката и после тоа ја изведуваме вежбата. Сигурно многу пати од како сте ја фатиле шипката потоа сте го преместувале фатот и сте го под...

Прочитајте повеќе

Преса Потисок со Бучици

Кога во теретаната подигнувате тежини, вие ги стимулирате мускулите за да бидат поголеми и појаки. Тоа се вика адаптација на телото на телесен напор. За жал тренирањето на одредена група на вежби не в...

Прочитајте повеќе

Прва   1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter