Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми : Вежби

Специфични Вежби за Исправување на Недостатоците и Корекција на Симетријата

Сите знаеме дека секој вежбач се соочува со недостатоци и потребни се корекции во симетријата на целото тело. Затоа тука ви ги представуваме потребните вежби за постигнување на симетрија на телото. Пр...

Прочитајте повеќе

Одење на назад на Трака за Трчање

Со оваа вежба ќе постигнете така невероватно пумпање и согорување во квадрицепсите, што нема да му верувате на своите нозе! Една од работите поради што стагнира мускулниот развој е недостатокот на пр...

Прочитајте повеќе

Вежби кои ќе ви помогнат кога сте напнати

Неколку соодветни вежеби кои ќе ви помогнат да го одржите организмот во рамнотежа. Особено во месеците кога заладува, кога се чувствувате напнато... За подобро варењеИсправете се, прстите вкрстете ги...

Прочитајте повеќе

Видови на Чучњеви

Чучењ е основна вежба во која се вклучени голем број на мускули. Главен двигател е gluteus maximus, а во зглобот на колената quadriceps femoris. Чучњеви можете да работите на справи или со слободни т...

Прочитајте повеќе

Пет златни правила за вежбање

Заборавете на заблудите за „машки“ и „женски“ тренинзи. Најдобрите резултати се постигнуваат со умерено, но константно вежбање. Најважно е да почнете. Дали тоа ќе биде групен ...

Прочитајте повеќе

Зглобно Превиткување со Сајла на Долна Макара

Еве ви пример, како при превиткување на зглобовите со мало дополнување можете подполно да ги натерати подлактиците на раст. За ова зглобно превиткување најдобро е унилатерално изведување со сајла на ...

Прочитајте повеќе

Zottman-ово Превиткување

За сите кои сеуште немаат слушнато за Zottman-овото превиткување, тоа е комбинација со стандардни бучици и обратен зафат. Иведување: Седнете на крајот од клупата со бучици во рацете. Превиткајте ги ...

Прочитајте повеќе

Слабејте со велосипед

Како изгледаат сите професионални велосипедисти? Имаат идеално обликувана мускулна маса зарем не? На нивното тело не постои наталожен вишок сало и затоа доколку и самите сакаме да ослабиме, време е д...

Прочитајте повеќе

Убави нозе со силни бутови

Повеќето мажи се заинтересирани да оформат големи бицепси и трицепси и забораваат на нозете. А искрено е смешно да видиш некој добро развиен маж со слаби нозе. Здраво оформените нозе се исто така важ...

Прочитајте повеќе

Разделен Чучењ

Разделен чучењ е одлична алтернатива на слободниот чучењ, вежба која ја изградува снагата, мускулната маса и рамнотежата. При изведување на оваа вежба потребна е стабилност повеќе од било која друга...

Прочитајте повеќе

Прва   2  3  4  5  6  7  Избери 
Tyxo.bg counter