Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми : Вежби

Унилатерално Мотористичко Веслање

Оваа вежба спаѓа во групата на помалку познати вежби, мотористичко веслање многу често се наоѓа во програмата на познатите тренери, од легендарниот Vince Gironda до денешните Poliguin и Thibaudeau! П...

Прочитајте повеќе

Вежби за одличен грб

Едноставни, но ефикасни, само треба упорност Жените обично се концентрираат на тренинг за нозе, стомак и задник, но за да има мускулен баланс на телото, важно е да се тренира целото тело. Така ќе има...

Прочитајте повеќе

Потисок за Трицепс на Коса Клупа

Потисок на лат-машина, секако дека е една од стандардните вежби за развој на трицепс. Но потисок на коса клупа е тип на вежба која ги оформува вашите тврдоглави мускули под друг вид на стрес. Вежбата...

Прочитајте повеќе

Bradfort/Rocky Потисок - ЖЕНИ

Вежбата започнете ја со класичен потисок со дворачен тег. Разликата во овој потисок е тоа што веднаш штом го подигнете тегот пред главата, тежината веднаш ја спуштате позади главата и тоа само до виси...

Прочитајте повеќе

Гирондово Градно Потопување

За сите кои не се запознати со Гирондовите градни потопувања, ќе ви ја представиме оваа вежба како харизматичниот Vince Gironda ја опишува во својот прирачник „The Vince Gironda Workout Bulletin...

Прочитајте повеќе

Кој тип на вежби овозможуваат подолг живот?

Луѓето кои вежбаат сигурно се поздрави од оние кои не вежбаат, но дали тие всушност живеат подолго? Анализа објавена во Journal of Aging Research вели дека тие живеат подолго, во просек по четири годи...

Прочитајте повеќе

Тренинг за рамења

Потисок со шипка - Поставете ги нозете во ширина на рамењата - Подигнете ја шипката дирекно на горе - Не го виткајте грбот за време на подигнувањето - Издишете при подигнувањет...

Прочитајте повеќе

Тексашко Повлекување на Јаже

Оваа вежба е една од помалку познатите вежби за тренирање на вашите pectoralis. Вежбата може многу добро да ви биде од корист за време на вашиот годишен одмор и секогаш кога вашата теретана не ви е до...

Прочитајте повеќе

Веслање со Бучици на Коса Клупа

Предно веслање со дворачен тег е одлична вежба. Меѓутоа малкумина ја изведуваат правилно. Од како повеќето луѓе ќе постават повеќе од една до две плочки од 20 кг. на секоја страна од шипката, вообичае...

Прочитајте повеќе

Стоечко подигнување на листовите со стапалата во страна

Скоро секогаш во теретаните, подигнувањето со листовите се работи, онолку колку да се направи само тренингот и да се важи дека е изработен. Потоа сте слободни со други вежби. Меѓутоа тренирањето на л...

Прочитајте повеќе

Прва   3  4  5  6  7  8  Избери 
Tyxo.bg counter