100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми : Мускулна дефиниција и сепарација

Уништете ги Мастите Вежбајќи на Подвижна Трака 2

Извадете ги своите празнични насобрани масти со оваа брза, забавна и делотворни вежби на трака за трчање. Започнете го летото упорно и брзо прифаќајки ја траката за трчање. Гладијатори 3 - Фитнес ...

Прочитајте повеќе

Уништете ги Мастите Вежбајќи на Подвижна Трака

Извадете ги своите празнични насобрани масти со оваа брза, забавна и делотворни вежби на трака за трчање. Започнете го летото упорно и брзо прифаќајки ја траката за трчање. Гладијатори 3 - Фитнес Ц...

Прочитајте повеќе

Спартански Систем на Тренирање – „300“

Овој систем на тренирање можеби ќе ви изгледа необичен, но токму тој систем го тренирале глумците пред снимањето на филмот „300“, ова го изјавува тренерот на глумците – Mark Twight. ...

Прочитајте повеќе

Вежби Против Целулит

Целулитот е состојка која наликува на кора од портокал, најчесто ја наоѓаме на бутините, стомакот и задникот. Целулит е всушност убав збор за насобраното сало кое се насобрало во врзни ткива под кожат...

Прочитајте повеќе

Супер серии

Ефикасен метод за изградба на мускулна маса, или дефиниција но, не се препрорачува на почетници, затоа што е преголем товар на мускулот и треба точно да се знае кој е нивниот ефект. Супер серија подра...

Прочитајте повеќе

Џабе e диетата доколку не вежбате – Најново од харвардските стручњаци во борбата против прекумерната тежина

Најновите сознанија на харвардските стручњаци покажуваат дека клучот во борбата против прекумерната тежина е во паметната стратегија. Тоа, според нив, значи дека прво е потребно да се започне со физич...

Прочитајте повеќе

Најдобар начин да ги намалите мастите во пределот на стомакот

Комбинација од два метода кој ави гарантира здравје и затегнат стомак Желбата да ги намалиме мастите во пределот на стомакот обично произлегува од естетски причини, но не секогаш мислиме дека тоа има...

Прочитајте повеќе

Кардио тренинг на празен стомак и согорување на масти!

Едно од најчесто поставуваните прашања: Дали правење кардио (аеробични вежби) на празен стомак е најоптимално за согорување на мастите? Идејата доаѓа од бодибилдерските кругови, во нивниот случај е во...

Прочитајте повеќе

Тренинг програма за Mускулна дефиниција: ТРЕНИНГ БР.3

Тренинг програма бр.3 за мускулна дефиниција Целта на тренинзите: Мускулна дефиниција, топење на подкожното масно ткиво. Времетраење на тренингот: Воведен дел околу 75 минути. Одмор: 45-60 секунд...

Прочитајте повеќе

Тренинг програма за Mускулна дефиниција: ТРЕНИНГ БР.2

Тренинг програма бр.2 за мускулна дефиниција Целта на тренинзите: Мускулна дефиниција, топење на подкожното масно ткиво. Времетраење на тренингот: Воведен дел околу 75 минути. Одмор: 45-60 секунд...

Прочитајте повеќе

1  2  3  4  Избери 
Tyxo.bg counter