Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми : Мускулна дефиниција и сепарација

Вежби за мускулна дефиниција и топење на масното ткиво

Се ближи пролетта, па така се зголемува Вашата желба за попривлечно и убаво градено тело. Во следниот текст се наведени програмите кои можете да ги примените за мускулна дефиниција и губење на масното...

Прочитајте повеќе

Дали е можно да се губат мастите и да се добие мускулна маса во исто време?

Дали е можнода се губат маститеи да се добие мускулна масаво исто време? Прво и основно,телото не е во можност даврши две активности во исто време.Единствениот пат кога овие два процеси успешно се сп...

Прочитајте повеќе

Тинејџерски бодибилдинг

Tинејџерскиот бодибилдингстанува се популарен во целиот свет.Тинејџерите претпочитаатбодибилдинг од причина да ја подигнат својата доверба и самодоверба, но исто така, со цел да ги импресионираат дево...

Прочитајте повеќе

Мускулен Релјеф со многу јагленихидрати

Повеќето луѓе мислат дека не е возможно дастекнете мускулен релјеф аковнесувате многујаглехидрати. Номоже да се оствари "топење на мастите "дури ида стекнете мускулен релјеф соприем на многу јаглехидр...

Прочитајте повеќе

Програм тренинг за трчање за почетници

После летните активности , време еда се започне соактивности со коиимаме намерада се занимаваме соостанатиот дел од годината. Иако влијае наколенаакотоа го правимево лошаопрема и нанесоодветниповршин...

Прочитајте повеќе

Како да се натерате на вежбање?

Вежбањето е како здрава исхрана, чистење на забите или нега на телото. Знаеме дека има позитивно влијание врз здравјето, ни помага да ги намалине килограмите, го намалува нивото на стрес... Вежбањето...

Прочитајте повеќе

НАПРАВЕТО ГО УШТЕ ПОУБАВО ВАШЕТО ТЕЛО!!

Дури и некој со неизвежбано око, без претходно познавање на бодибилдингот, можи на првото такмичење да примети дека некои тела изгледаат подобро и поубаво од другите. За што се работи? За обликот и си...

Прочитајте повеќе

ПРАВИЛНОТО ИЗВЕДУВАЊЕ НА ВЕЖБИТЕ Е ОД КЛУЧНО ЗНАЧЕЊЕ ЗА ПРОГРЕСИВНО НАПРЕДУВАЊЕ!!!

Осеќате ли понекогаш болка во одредени делови на телото за која мислите кека можи да му ја препишите на некое неправилно изведување на некоја вежба додека вежбате во теретана? Признаете,ви се нема сл...

Прочитајте повеќе

АТОМСКИ ТРИЦЕПС

Поставете го своето тело во положба како што е прикажано на сликата. Започнете од “став на лакти” во кој подлактиците ви се на подот и се рамни со дланките (дланките поставете ги рамно и р...

Прочитајте повеќе

Аеробна и анаеробна телесна активност

Mалку луѓе знаат што тоа точно значaт аеробна и анаеробна телесна активност. Поимите аеробна и анаеробна активност доаѓаат од стручен јазик, на биохемија и физиологијата. Во областа на спортoт и рекре...

Прочитајте повеќе

Прва   1  2  3  4  Избери 
Tyxo.bg counter